30 års erfaring

Vi underviser helsesystemer og teknikker fra noen av verdens fremste kampkunstmestre. 

Nå har vi et eget senter i Møllendalsveien 61a i Bergen, og arrangerer helsereiser til Bali.

 

"Hvor sprek er det mulig å bli? Hvor mye energi og pågangsmot er det mulig å skaffe seg? Slike spørsmål er jeg opptatt av. God helse og godt humør gjør alt annet i livet enklere å takle. Da jeg var liten leste jeg fantastiske historier om tai chi-mestre som var i toppform når de nærmet seg 100 år, om indiske yogier med "umulige" kunster, og om karatemestre som slo gjennom murstein. Kunne noe av dette være sant? Jeg bestemte meg for å finne det ut. Ikke gjennom å lese bøker, men gjennom trening med de beste for å selv lære meg de "mystiske" teknikkene - om de fantes. 

 


Veien har vært spennende. I karate har jeg vært landslagsutøver og norgesmester og vunnet medaljer i internasjonale stevner i USA, Europa, Russland og Japan. Er gradert svart belte (7. dan). Jeg har fått lære spennende teknikker fra en rekke tradisjonelle asiatiske systemer og moderne tilpasninger og utvikling. 
 

Jeg er siviløkonom og arbeider i privat næringsliv. Opplevelsene mine med BUQI-systemene er imidlertid så verdifulle at jeg har valgt å gi kunnskapen fra Dr. Shen videre til dem som ønsker å trene. Selv trener jeg disse fantastiske øvelsene hver eneste dag".

Høsten 2017 åpnet vi Qigongsenteret i Bergen, og fra januar 2018 arrangerer vi treningsturer til Bali.

TIDSPUNKT

BERGEN:
Man, tir, tors, helg
Se qigongsenteretibergen.no
 

Os: Torsdager
Kl. 20:30-22:00

ADDRESSE

Qigongsenteret i Bergen
Møllendalsveien 61a
5063 BERGEN

+47 9821 8312

Arna:
Trening i Indre Arna Barnehage

Os:
Trening i Søre Øyane Barneskule

KART QIGONGSENTERET
  • w-googleplus
  • w-tbird
  • w-facebook

© Copyright Taichikurs.no