top of page

Nye timeplan fra 21. januar

Det kommer flere endringer i timeplanen på Qigongsenteret i Bergen fra 21. januar når Cato B. er tilbake fra Bali. Det blir grunnkurs kun tirsdager kl. 17, mens vi utvider til to treninger for viderekomne tirsdag. Mandag-planen er ikke helt klar enda pga. større behov for instruktører enn vi har kapasitet til. Onsdager blir det yin-yoga. Torsdager morgentrening Qigong som før, samt kveldstrening Qigong på Os.

De kommende ukene blir det ikke undervisning i Fana eller i Arna., men vi trolig kommer til å undervise i Arna igjen senere i vår.

Videre vil det bli egne adhoc-samlinger med meditasjon, Qigong og Taiji på senteret.

For å kunne øke tilbudet vil det blir mulig å ta grunnkurs som helgekurs. I vår blir det helgekurs med Cato B., og siste helg i april kommer master Shen Jin og holder helgekurs i Taiji. Shen Jin kommer tilbake i oktober.

Fra desember starter ny instruktørutdannelse i Norge.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page