top of page

Nye kurs i mai

Vi starter nye grunnkurs i Qigong og i Yin-Yoga i mai! Tirsdager er det Spontan Qigong (Taijiwuxigong) kl. 17-18, og Qigong Grunnkurs Daoyin kl. 18:15-19:15.

Dette er spennende trening for mer energi, mindre stress, mindre smerter, mykere ledd og bedre balanse i kropp og sinn. Også trening i å utvikle såkalte Taijikrefter (healingevner og kampevner). Se også www.qigongsenteretibergen.no Øvelsene går ut på å bevisst slappe av, pusteteknikk og å forsiktig strekke alle ledd i alle retninger. Du lærer ulike teknikker for å rense kroppens akupunkturbaner. Også korte meditasjoner. Treningen er god for den som er stresset, arbeider mye på kontor, har plager i muskler eller ledd, eller føler seg sliten. Passer også godt for dem som er i god form og ønsker en annerledes og avstressende trening. Kursene

passer også for dem som ikke kan være med på andre typer trening grunnet sykdom, skader, smerter eller alder. Meget bra for terapeuter som trenger å få renset sitt eget akupunktursystem. KURS 1: Spontan Qigong for balanse i følelser og kropp Tirsdager kl. 17-18. Spontan Qigong (Taijiwuxigong) består av 8 ulike øvelser for nakke, skuldre, rygg, mage, armer og ben, samt stående meditasjon for å balansere følelser og redusere stress. Vil nok bli oppfattet som "alternativt". KURS 2: Qigong Daoyin for mykere ledd og mindre stress Tirsdager 18:15-19 Grunnkurset består av teknikker fra Yi Ji Jin Daoyin, en serie på 9 øvelser som strekker ryggen og andre ledd. Skånsom trening som kan utføres også av dem som ikke kan delta på annen type trening. PÅMELDING: www.taichikurs.no eller epost til cato@wado.no OBS! Merk om du vil være med på Kurs 1 eller Kurs 2! Det er kun 10 plasser pr kurs. PRIS: 1500,- for kurset (6 uker). (Betalingsinfo sendes ved påmelding), og finnes også på www.qigongsenteretibergen.no) STED: Qigongsenteret i Bergen, Møllendalsveien 61A (over Bunnpris, samme bygg som Pilatesstudio). INSTRUKTØRER: Cato Bruarøy. Trent Taiji og Qigong i over 20 år, karate i 36 år (gradert 7. dan svart belte). ANDRE KURS: Qigongsenteret i Bergen har et godt miljø bestående av godt voksne mennesker. Morgenqigong torsdager, yin-yoga onsdager, medlemstreninger mandag. Også treninger i Os, trenigsturer til Bali og Spania, helgekurs i Norge med kinesiske og norske instruktører.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page