top of page

Nye kurs januar 2020

Vi starter nye grunnkurs i Qigong i januar 2020 i Bergen og i Os, og i februar i Arna. Dette er spennende trening for mer energi, mindre stress, mindre smerter, mykere ledd og bedre balanse i kropp og sinn. Også trening i å utvikle såkalte Taijikrefter (healingevner og kampevner).

BERGEN: - Oppstart grunnkurs tirsdag 21. januar 2019 på Qigonsenteret i Bergen i Møllendalsveien Grunnkurs Qigong Daoyin kl. 17:00-18:00 Grunnkurs Spontan Qigong kl. 18:15-19:15. (To separate kurs, man velger ett av dem). Se www.qigonsenteretibergen.no for fullstendige timeplan. OS: - Oppstart grunnkurs torsdag 23. januar kl. 20:30-22:00 i Søre Øyane Barneskule.

ARNA: - Oppstart i februar. Trening en tirsdag i månedene, kl. 19:30-21:00 i Huset på Unneland.

Se gjerne Taichikursno på Facebook. Øvelsene går ut på å bevisst slappe av, pusteteknikk og å forsiktig strekke alle ledd i alle retninger. Du lærer ulike teknikker for å rense kroppens akupunkturbaner. Også korte meditasjoner. Treningen er god for den som er stresset, arbeider mye på kontor, har plager i muskler eller ledd, eller føler seg sliten. Passer også godt for dem som er i god form og ønsker en annerledes og avstressende trening. Kursene passer også for dem som ikke kan være med på andre typer trening grunnet sykdom, skader, smerter eller alder. Meget bra for terapeuter som trenger å få renset sitt eget akupunktursystem. INSTRUKTØRER: Cato Bruarøy. Trent Taiji og Qigong i over 20 år, karate i 36 år (gradert 7. dan svart belte). ANDRE KURS: Qigongsenteret i Bergen har et godt miljø bestående av godt voksne mennesker. Morgenqigong torsdager, medlemstreninger mandag. Også treninger i Os, trenigsturer til Bali og Spania, helgekurs i Norge med kinesiske og norske instruktører.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page