top of page

Spania Qigong retreat mai 2023


Bli med oss til varmere strøk for avslapping og velvære!

I mai blir det igjen en uke med kinesiske helseøvelser i Mil Palmeras, en liten landsby like i nærheten av Alicante og Torrevieja sør i Spania. Denne gangen bor vi i leiligheter like ved stranden, som har blitt kåret til Spanias vakreste strand. Det er gangavstand både til treningslokalet, til butikker og ikke minst til alle restaurantene. Hver leilighet har to soverom, slik at man kan dele på en leilighet. Det er også mulig å ha en leilighet alene eller enkeltrom. ARRANGEMENTET: Det vil bli ca 4 timer helseøvelser i ukedagene, til sammen rundt 20 timer i løpet av uken. Resten av dagen er fri til avslapping ved bassenget eller på stranden, til restaurantopplevelser, shopping, dans, alenetid eller å være sosial. Mange av deltakerne har trent Qigong og Taiji før, men erfaringsmessig vil det også være noen helt nye med på turen. Det vil være tilbud om felleslunsj og felles middager hver dag. Det er ikke oppmøteplikt, og ingen krav til deg som deltaker. Målet er at alle skal få en avslappende uke uten press, stress eller krav fra andre. Da blir det lettere å lade batteriene og kanskje jobbe litt med seg selv. TRENING OG INSTRUKSJON: Instruktør og reiseleder er Cato Bruarøy, som driver Qigongsenteret i Bergen og Taichikurs.no. Han har trent asiatisk kampkunst og meditasjon i 38 år, og har arrangert en rekke slike avslappende treningsreiser til Bali og Spania tidligere. Familien hans har hatt fritidsbolig i Mil Palmeras i flere år. Ved behov vil det være flere instruktører. DETTE SKJER:

 • Avreise lørdag 20. mai 2023

 • Transport fra flyplassen til leiligheten er inkludert i arrangementet

 • Søndagen er fridag. Det blir et informasjonsmøte og tilbud om felles middag søndag kveld

 • Mandag starter treningen. Vi har leid dansehallen til Olympia som sist.

 • Det er begrenset plass i hallen, og avhengig av antall deltakere og hvor mange helt nye som blir med, kan det være at vi deler inn i to grupper (formiddag/ettermiddag). Timeplanen blir klar i god tid før avreise

 • Det er tilbud om å spise lunsj og middag sammen, og også andre sosiale arrangement.

 • Fredag er siste treningsdag.

 • Retur til Bergen eller Oslo lørdag 27. mai 2022. Transport til flyplassen er inkludert i arrangementsprisen

PRIS OG PRAKTISK INFO: DATO: Lørdag 20. mai – 27. mai 2023 PRIS ved tidlig bestilling: Dette er ikke klart enda. Prisene i 2022 pr person var: kr 13.900,- (deler leilighet) kr 15.900,- for enkeltrom/leilighet alene Inkluderer fly, overnatting, transport til og fra flyplass, trening med instruktør Mat og aktiviteter i Spania kommer i tillegg. BESTILLING: Reisen arrangeres i samarbeid med Os Reisebyrå, som står for betaling/fakura, billetter, info knyttet til fly og hotell/leiligheter. Klikk her for mer info og påmelding Målet med disse kinesiske helseøvelsene er mer energi, mindre stress, bedre humør, mykere ledd og mer ro i tanker og følelser. Du lærer teknikkene fra Qigongsystemet Taijiwuxigong (spontan qigong), som i 1987 ble kåret til det kraftigste Qigongsystemet i Kina. INFO:Dato: 20. mai – 27. mai 2022 Sted: Mil Palmeras, Spania Instruktør: Cato Bruarøy Treningslokale: Olympia Pris: (Ikke klart enda). For 2022 var prisene: kr 13.900,- ved delt leilighet kr 15.900,- ved leilighet alene Betaling: Faktura fra Os Reisebyrå https://verden.no/ Ytterligere info: Cato Bruarøy: cb@taichikurs.no +47 9821 8312 OBS! Påmelding er nødvendig da vi har begrenset plass! Vi tilbyr også helgekurs i Bergensområdet, retreats på Bali, sommerkurs på Os. Se www.qigongsenteretibergen.no for mer info.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page